Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

18/12/2014 Prijs ere-deken C. Moelaert.

Ere-deken en deken samen in de picture aan de prijstafel. De groep een en al oor voor de speech van onze hoofdman! Met dank aan de prijsgever... Onze jongste leden, Joran en Andres, twee zielen in één klomp! Archivaris Hans weet wat lekker is!

11 dec 2014 Prijs gildebroeder E. Verlinde

In het thema van de feestdagen, mooie kerstrozen!! In afwachting van de prijsafroeping... Karel heeft er een goed oog in! Onze Keizer met prijsgever Edmond voor de lens... PC technicus Thijs geniet van de sfeer!

04/12/2014 Sint Niklaas prijsschieting.

Sinterklaas was dit keer vergezeld van een heuse body guard! Zowel de heren als... de dames werden gefouilleerd vooraleer ze de Sint mochten benaderen! Belhamels werden op het matje geroepen! De Sint in gezelschap van body guard en prijsgevers Paul en Didier klaar voor de prijsuitdeling. De braven kregen een prijs... anderen hadden prijs! Een deel van de genodigden en gildebroeders hadden het duidelijk naar hun zin. Onze baljuw Thomas ging er met de reuze speculaas vandoor.  Gildebioeder Alain volgde zijn voorbeeld! Onze hoffotograaf Michel samen met de Sint op de foto. De kleinkinderen zullen fier zijn!

20/11/2014 Prijs van de Gilde

In afwachting van de prijsafroeping nog even het wedstrijdblad nazien. Onze baljuw mocht als één van de eersten een prijs uitkiezen. Gildebroeder Robert Fockaert was na lange afwezigheid weer op het appel Een deel van de leden op de gevoelige plaat van onze hoffotograaf...

06/11/2014 prijsschieting van de gildebroeders.

De leden hebben hun beste beentje voorgezet! Hoffotograaf Michel feliciteerd één van onze jongeren Baljuw Thomas onze rechtvaardige rechter! De jeugd aan de eer... Gildebroeder Adrien en... thesaurier Rudy maken hun opwachting. Onze ouderdomsdeken Lucien nog altijd actief en wekelijks op post!

23/10/2014 Prijsschieting Archivaris H. De Jonghe

Onze archivaris met felicitaties van de hoofdman Gildebroeder Joran na zijn doopwater 'zegening' komt als eerste zijn prijs ophalen Gildebroeder Dean wou de bel als prijs zeker?... Even het juiste bedragje natellen, en klaar om te knippen!

25/09/2014 Prijs Stadhouder J. Goethals

Onze nieuwe stadhouder Johan Goethals in opvolging van zijn vader Stefaan met de mooie prijstafel ons aangeboden. Prachtige wijnstoppers in Venitiaans glas! Een deel van de aanwezigen in afwachting van de prijsafroeping Gildebroeder Brian Bil nog enkele weken jonggezel in de prijzen! Gildebroeder Jurgen Verbrugge had er ook de glimlach bij!

18/09/2014 Prijs Deken-Sportleider M. Maurau

Onze prijsgever dacht aan gezonde kost... Korte speech vanwege de hoofdman Na de prijsuitreiking trekking van de extra prijzen met hulp van de onschuldige hand van ons aller Maria! en de winnaars zijn... Neen niet onze jeugdschutters maar toch leuk geprobeerd...

26/06/2014 Prijsschieting Thesaurier R. Baltens

Onze prijsgever met een vrachtje vitamines! en 't was nog voetbal op TV ook!.... enkele gelukkige winnaars...

19/06/2014 Prijs Raadslid Wapenmeester R. De Buck

Prijsgever wapenmeester Roland zorgde voor het toetje bij de koffie! Keizer Marc is alvast bij de winnaars... Applaus van zijn gildebroeders Een deel van de groep wachtend op het afroepen Onze gewezen gildebroeder Rudy Desmet kwam weer even de sfeer opsnuiven, goed zo!

05/06/2014 Prijs Hofmeester Vaandrig R. Knockaert

Ok laat ze maar komen, Rony is er klaar voor... Hier is da feestje! Pieter, Roland en Andres op kop van het peloton! Kabouters bij de vleet...

28/05/2014 Prijs Stadhouder S Goethals

Onze stadhouder met een warm hart voor Ivanhoe Zoon Johan vertegenwoordigde zijn vader Stefaan Een deel van de aanwezigen

22/05/2014 Prijsschieting gildebroeders L. Bullaert en M. Dardenne

Ivanhoe fotograaf Michel en gildebroeder Lucien aan de eer! De jonge garde Alexander en onze Brian in de prijzen! Karel onze grootsten en de prijsgevers zijn al niet van de kleinsten... Alain altijd voor een grap te vinden!

30/04/2014 Lintjesschieting Prijs R. Denys

'Site bouwer' deken R. Denys voor de lens van onze huisfotograaf... Een woordje van de hoofdman Onze jongste gildebroeder Andres, viel als eerste in de prijzen! Voor wie mocht twijfelen of het met fijne pijlen doenbaar is... Gildebroeder L. Ackaert schoot ook een lint kapot!

17/04/2014 Prijsschieting gildebroeders D. Stalpaert en E. Gevaert

Eddy was jarig en dat hebben we geweten! Sluipschutter Mathias op zijn sokken voor de goedies... Hoffotgraaf Michel in de prijzen met taart en natjes! Tiens, nog een taart???

10/04/2014 Prijs T. Bekaert en B. Bauwens

Onze gildebroeders gaven van jetje! Enkele prijswinnaars aan de eer...Een prachtige sjerp voor de Keizer! Griffier Johan was bij de koplopers... Eric weet van aanpakken! Alian heeft al een idee...

27/03/2014 Prijsschieting recordhouder A. De Deyn

Sire Alex met een big smile! Heerlijke 'godendrank'! Onze jongsten weet wat lekker is...

20/03/2014 Prijs restaurant De Kanne

Open doekje voor onze prijsgeefster Maria Al dat lekkers nodigt uit...

06/03/2014 Prijs gildebroeders E. Dupon en R. Fockaert

Zeg het met bloemen... Onze prijsgevers Robert en Eric Huisfotograaf Michel in de bloemen

27/02/2014 Prijs Ere-Deken M. Baltens

Onder de vaderlijke blik van onze ere-deken

06/02/2014 Prijs Keizer M. Dauw

Keizer Marc aan de eer...

16/01/2014 Prijs Hoofdman P. De Meester

Het schutterken een trofee van... onze hoofdman P. De Meester

08/01/2014 Algemene vergadering

Nog voor de start van de ledenvergadering kwam de eed in 'conclaaf' bijeen! Nog wat keuvelen vooraleer aan tafel te gaan... Overleg voor de komende Sire schieting? Keizer Marc is er klaar voor... Gezellige sfeer!... Hoffotograaf Michel nu eens zelf in de picture! Onze sympathieke vorige lokaalhouders Adrien en Maria kunnen nu zelf eens meegenieten! Onze jonge garde had de hoektafel ingepalmd... Lokaalhouder Dean slaagde bij deze eerste uitgave met brio!