Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

23/12/2015 Prijs ere-deken C. Moelaert

Prijsgever ere-deken Carlos aan de prijstafel met felicitaties van hoofdman P. De Meester Enkele van de winnaars voor de lens...

10/12/2015 Kerstschieting E. Verlinde

Prijsgever Edmond 'geflitst' door onze hoffotograaf Prijsafroeping met de 'gazettecoureurs'... De jeugd aan de eer! Kersvers Ivanhoe gildebroeder Thomas... en Raoul, in de prijzen!

03/12/2015 Sinterklaas schieting

Een zebra Piet weggelopen uit een stripverhaal van Kuifje Gruuute speculozen en klèenere... De talrijke aanwezigen met een luisterend oor voor de Sint. Enkele van onze jongere schutters in mooi gezelschap. Hela waar zit mijne Thomas? Een deel van onze vrouwelijke gasten op hun hoede voor Piet! Veel aanwezigen en leuke sfeer! Bertje zag op de valreep de reuze speculoos aan zijn neus voorbijgaan!

26/11/2015 Prijs archivaris H. De Jonghe

Onze archivaris zocht het Zuiders! Met een applausje voor de prijsgever In afwachting van de afroeping... Yes! I did it!... Of leloven jullie mij niet?...

19/11/2015 Mulletje gildebroeder en zuster A. & M. Woussen

Een woordje van dank aan de schutters voor hun talrijke opkomst, vanwege gildebroeder Adrien. Onze Sire Alexander De Deyn laat het zich smaken! Vaandrig Rony Knockaert weet wat lekker is! En we hebben een winnaar... Onze gilderecordhouder met een big smile, voor de lens van onze hoffotograaf.

12/11/2015 Prijs griffier P. Blondelle

Onze prijsgever griffier Pieter met de 'worstenboom' en nog andere verrassingsprijzen. Pieter controleert de vleeswaren... Ons trouwste lid Lucien kwam als eerste uit de bus! Gildebroeder Matthias legt zich al een voorraadje aan voor de komende dagen... Dean scoorde zich in de prijzen.. Eén van onze jongeren knipt zijn voorraadje worsten uit de boom!

05/11/2015 Halloween schieting

Drag Queen 'Ronya' heet haar gasten welkom... Zombies op oorlogspad... Brrrrrr... Magere Hein in vol ornaat! Ze hebben Jeroen te stekken!... Drag Queen 'Ronya' met wellustige blikken voor onze huisfotograaf! Hein in zijn element... Voor de gelegenheid speciale sjablonen Reuzespinnewebben fel verlicht! Onze huisfotograaf Michel voor een dansje uitgenodigd! Een deel van de aanwezige schutters, de anderen zijn uit het gezichtsveld van de camera Een duidelijk vermoeide prijsgever Kevin en zijn maatje Jürgen klaar voor de prijsafroeping.

15/10/2015 Schieting Ivanhoe Brugge - Willem Tell Sluis

Onze hoofdman met een woordje van dank bij de talrijke opkomst. Hoofdman en vaandrig maken de tafel klaar voor het 'mulletje' In afwachting van de resultaten... Vaandrig Rony 'feliciteerde' ook meteen onze noorderburen met de resultaten van hun nationaal elftal! ... Over de winstkansen van de Rode Duivels in de komende wedstrijden hebben zij blijkbaar een andere mening!

08/10/2015 Prijsschieting Sint Joris & Sint Denys

Woordje van welkom vanwege Hoofdman Paul De Meester Neen, onze hoofdman zegent de flessen niet, hij twijfelt of het een rooie of een witte wordt die hij zal kiezen... Een deel van de aanwezigen met op de voorgrond onze jonge garde! Onze gilde recordhouder baljuw Alex mocht twee flessen uitpikken.! Keizer Marc Dauw toonde het hem voor... Raadslid wapenmeester Roland hield het bij een witje!

10/09/2015 Prijsschieting Deken M. Maurau

Deken prijsgever M. Maurau uiterst links in beeld, voor de lens van stand-in fotograaf gildebroeder C. Vandycke.  Lekkers van bij ons! Dit is wat men noemt recycleren! Die shirts van gildebroeders Alain en Thomas kunnen op die manier nog een tijdje mee!

25/06/2016 Prijsschieting thesaurier R. Baltens

Onze prijsgever zorgde voor een mooie prijstafel! Prijsafroeping... We zijn er klaar voor. Aplaus voor de winnaars... Na zijn 'schitterende' scores kreeg hoofdman Paul De Meester punten van de jury! Met een bedankje voor de prijsgever. Leuk gevonden! Onze archivaris Hans De Jonghe altijd op de eerste rang als het op grappen maken aankomt!

11/06/2015 Prijsschieting wapenmeester R. De Buck

Raadslid wapenmeester Roland poseert voor onze hoffotograaf Hoofdman Paul De Meester kijkt of alles klopt... Een deel van de aanwezigen in afwachting van de prijsafroeping... Een 'gruute duuze' voor naamgenoot Roland Thesaurier Rudy had ook een 'duuze' van formaat!... Zwoele temperaturen dus terrasjesweer!...

04/06/2015 Prijsschieting Hofmeester - vaandrig R. Knockaert

Onze prijsgever bracht licht in de duisternis... Een applausje voor de winnaar van de hoofdprijs Joran legde beslag op de eerste plaats! Vrolijke vrienden zijn wij... Adrien en Maria waren er ook bij.. Stan Laurel en Olliver Hardy????

28/05/2015 Prijs Stadhouder J. Goethals

Stadhouder Johan had een ferme voorraad chips en ander lekkers meegebracht... Woordje van hoofdman Paul De Meester aan het adres van zijn stadhouder. En dit zijn de punten van de vakjury voor gildebroeder Lucien! Waar hebben wij dat nog gezien?... Jozef vond de stunt van de jury wel geslaagd, archivaris Hans heeft blijkbaar zijn twijfels over de gegeven punten ;-)           ... Gildebroeder deed een schitterende comeback en dook de Ivanhoe Topschutterslijst in! Druk overleg bij onze jonge garde onder de goedkeurende blikken van griffier Pieter

13/05/2015 Prijs gildebroeders M. Dardenne en L. Bullaert

Gildebroeders Lucien en Michel poseren voor de lens van onze gelegenheidsfotograaf... Stadhouder Johan Goethals in de prijzen... Webmaster Roland Denys sleepte een dubbel in de wacht. Wapenmeester Roland De Buck aan de eer... Gildebroeder Eric Dupon na zijn mooie score. Archivaris raadslid Hans De Jonghe heeft er duidelijk zin in! Gildebroeder Luc Ackaert kreeg bezoek aan zijn tafel!

07/05/2015 Prijs Deken raadslid R.Denys & Lintjesschieting

Webmaster prijsgever Roland voor de lens van onze hoffotograaf Stadhouder Johan tijdens zijn speech 'stijl' hoofdman... Een deel van de aanwezige schutters met een open doekje voor de plaatsvervanger van onze afwezige hoofdman. Gildebroeder Joran in de prijzen... Prijsgever Thijs de week voordien prijsgever, nu winnaar van de extra prijs een krentenbrood (lintje) en plaid. Onze thesaurier Rudy geen lintje maar toch nog ander lekkers... Mooie actiefoto van gildebroeder Thomas op training met de recurveboog!

30/04/2015 Prijs raadslid T. Mestdagh & gildebroeder M. Herman

Nog even overleggen vooraleer van start te gaan... Voor maatje Joran hadden de kornuiten een specialleke achter de hand!... Onze blajuw is een tijdje zoet met een frisse pint Jupiler... Een stel lampen op zonnecellen voor de tuin en een lekkere 'La chouffe' voor onze Keizer... Alain weet met zijn Tripel Karmeliet wat lekker is... Deken Marcel met zijn voorraad gerstennat, klaar voor een terrasje... Ex crewmember Roland kan duidelijk nog altijd een handig valiesje gebruiken...

23/04/2015 Prijs raadslid T. Bekaert & gildebroeder B. Bauwens

Onze prijsgevers hebben alvast binnenpretjes!... Een deel van de vele aanwezigen. Het slachoffer in de achtergrond weet nog van niets... Nu wel! Voor gildebroeder Karel lag er een verrassingsgeschenk klaar... Lap, ze hebben me liggen!... Schoon volk over de vloer. Onze gasten nieuwsgierig wat het wel mag wezen?... Zijn hoofdman op de fiere borst! Eerst werd gedacht aan een pyama maar het idee werd afgevoerd om moeder de vrouw thuis dergelijke aanblik te besparen.

16/04/2015 Prijs gildebroeders D. Stalpaert & E. Gevaert

Prijsschieting met mulletje... Onze baljuw in gedachten verzonken?... Familie en vrienden van onze prijsgevers. Sire Alexander weet wat lekker is... Gildebroeder Carl terug in de heimat! Een deel van onze jonge garde... Onze nieuwste aanwinst Jeroen... en zijn 'peter' Thijs... De jongste telg v/h geslacht De Deyn...

02/04/2015 Prijs Baljuw Ax. De Deyn

Onze prijsgever baljuw Alex met een big smile! Sire Alexander en baljuw vader Alex onze trotse titeldragers! De jongste telg van de familie, 'the coming men!' Nog een jeugdschutter aan de eer! Onze hoffotograaf op de 'korrel' genomen door een stand by medewerker!

19/03/2015 Prijs Sire Ar. De Deyn

Sire 2015 Alexander in de lens van onze hoffotograaf! Onze hofmeester met de resultaten en de nummer één... In afwachting van de klassering... Onze thesaurier hield het bij bloemen!

05/03/2015 Prijs gildebroeders R. Fockaert & E. Dupon

Flower Power by Robert en Eric !

19/02/2015 Schieting Brugge-Sluis

Felicitaties vanwege hofmeester vaandrig R. Knockaert aan het adres van onze bezoekers met de mooie overwinning! En het verdict?... Willem Tell wint met 100 punten verschil! Hoofdman P. De Meester even afgeleid... Klopt de pronostiek?

05/02/2015 Prijs Keizer M. Dauw

Onze Keizer had weer mooie prijzen in petto! Wapenmeester R. De Buck aan de prijstafel... Archivaris H. De Jonghe houdt van lekker brood! Gildebroeder K. Delameilleure in goede doen de laatste tijd... K. Beernaert met onze Keizer op de foto...

22/01/2015 Prijs Hoofdman P. De Meester

Een mooie prijstafel bio producten van het platte land. In afwachting van de prijsafroeping... Archivaris Hans grappenmaker bij uitstek! En de winnaar is... Felicitaties van de chef!... Hoffotograaf Michel had blijkbaar ringetjes te betalen... Wapenmeester Roland één van de getrouwen!

15/01/2015 Sire & Baljuwschieting

Onze nieuwe Sire 2015 Alexander De Deyn, met zijn twee en twintig lentes de jongste Sire ooit in onze gilde! Klaar voor de aanvang van de titelstrijd! Nog even de kansen afwegen... De sire sjabloon checken vanop afstand... Mooi, met de moeilijkheidsgraad nog een stuk hoger... Deelnemers bekijken op het tv scherm de pijlinslagen van gildebroeders die aan de beurt zijn... Alexander De Deyn Sire 2015 en vader Alex titeldrager baljuw 2015!