Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Sint Sebastiaansfeest 2015

31/01/2015 Ons jaarlijks gildefeest dat plaatsvond in feestzaal " 't Boldershof' " te Oostkamp was een topper op alle gebied! Waren er wegens allerlei omstandigheden een tiental leden die niet hadden kunnen inschrijven, dan mochten we dit keer ook enkele nieuwe deelnames noteren. Dit beloofd voor de toekomst!

Hoofdman Paul De Meester met een woordje van welkom...  Apero time! Heerlijke glaasjes bubbels... Lekkere hapjes in afwachting... Een deel van onze jeugdploeg!...

We schuiven aan...

Voetjes onder de tafel...

Huldiging 25 jaar Hoofdman Paul De Meester!

Toespraak van stadhouder Johan Goethals ter gelegenheid van het 25 jaar jubileum van onze hoofdman! 25 jaar in functie, dat krijgt een speciale serenade van onze gilde piper! Onze fiere hofmeester samen met de jublilaris en zijn lieve eega Brigitte.

Aanstelling nieuwe stadhouder en griffier.

Eedaflegging en... benoeming tot stadhouder door opleggen gouden pijl.  Met felicitaties van onze hoofdman aan stadhouder Johan Goethals. . Eedaflegging en... benoeming griffier door opleggen gouden pijl. Onze nieuwe griffier Pieter Blondelle voor de lens van hoffotograaf Michel..

Gildebroeder Alex De Deyn baljuw 2015!

Aanstelling van de nieuwe baljuw 2015!     Aftredend baljuw Thomas Bekaert overhandigt de sleutel en... de boetenbus aan zijn opvolger...

Keizer Marc Dauw heeft voortaan zijn eigen wijntje!

Woordje uitleg...

De titel 'Keizer' is het hoogst haalbare in onze gilde en een schutter met deze hoge rang kan dan ook niet meer meedingen naar een andere titel zoals deze van Sire of Baljuw. Ons intern reglement sluit hem echter niet uit van deelname aan de jaarlijkse Sire & Baljuwschieting want voor onze Keizer is de beloning bij een voltreffer in de ring, een kistje wijn op eigen naam!

Webmaster Roland feliciteert zijn boezemvriend Keizer Marc met het behalen van zijn kratje wijn! Cuvée de l' Empereur... Een ontwerp van cartoonist Roland voor de titeldrager.

Speciale onderscheidingen!

'The youngest' Andrès De Deyn 3 x roos! 'The tallest' , Karel Delameilleure 3 x roos! Keizer Marc Dauw klassementsprijs... Gildebroeder Bert Bauwens, klassementsprijs. Gildebroeder Thomas Bekaert, klassementsprijs. Een ludieke onderscheiding, gildebroeder Eddy Gevaert, wegens een treffer in de sire ring... Helaas voor hem werd hij in de afkamping eruit 'gebonjourd' door zijn tegenkandidaten...

Op de dansvloer...

Even de spieren losgooien!...

Nakaarten...

Brothers in arms...