Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Geachte bezoeker,

Welkom op onze site Koninklijke schuttersgilde Ivanhoe Brugge, die deel uitmaakt van de brugseverenigingen.be

Met als stichtingsdatum 1961, kreeg de Ivanhoe schuttersgilde op 15 december 2011, het brevet Koninklijke overhandigd.

In onze gilde wordt aan indoor doelschieten gedaan op schijven die op een afstand van 25 meter staan opgesteld. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de recurve/ lattenboog zowel als de compoundboog.

We hebben twee Ivanhoe websites in eigen beheer en een tweemaandelijks digitaal tijdschrift "Ivanhoes Cronyke" dat eind januari 2019 werd opgestart en via het internet naar de leden wordt doorgestuurd.

De nieuwe digitale uitgave vervangt ons vorig 'Ivanhoes Cronyke' drukwerk dat vanaf sept 1978 tot jan 2019 onafgebroken werd gepubliceerd.

Onze nieuw ontworpen badge ter gelegenheid van de toekenning titel 'Koninklijke.' Schutblad van 'Ivanhoes Cronyke' het tijdschrift dat onder geprinte vorm vanaf 1978 tot 2019 voor verslaggeving over het wel en wee van de Ivanhoegilde zorgde.